Moi taas kaikille! :)

On ollut tänäänkin ihan hyvä päivä, köksässäkin meni yllättävän hyvin 8) Me tehtiin siis hampurilaisia, pirtelöä, muffinseja ja sitten vielä niitä mokkapaloja. :D Oli kyllä ihan hyvää!

Oon nyt täs pari tuntii viettäny sillai, et oon vaa kuunnellu musaa ja katellu tubesta videoita. Oon taas jatkanu samalla mun mangasarjakuvaa eteenpäin parilla sivulla! 

Nyt aattelin tehdä vielä esittelyn PARANORMAALI-nimisestä kirjasta (kts. viime postaus), koska nyt mulla ei oo muutakaan tekemistä tässä musan kuuntelemisen ohella. :)

 

PARANORMAALI (kirjoittanut Kiersten White) kertoo kuusitoistavuotiaasta tytöstä nimeltä Evie, joka työskentelee salaisessa laitoksessa nimeltä Kansainvälinen Paranormaalien Hallintavirasto (KPHV). Evien toimenkuvaan kuuluu esimerkiksi paranormaalien otusten (esim. vampyyrien, ihmissusien, vesinoitien jne) jäljittäminen ja rengastaminen. Laitoksessa ne neutralisoidaan eli muutetaan vaarattomiksi.

KPH:ssä työskentelee Evien lisäksi tämän tiukka äitihahmo Raquel, joka on korkeassa asemassa virastossa, keijuja, jotka kuljettavat Evietä laitoksesta ulos ihmismaailmaan - joskus jopa keijujen valtakuntaan, josta ei pääse koskaan pois jos maistaa maan ruokaa. Evie oli aiemmin rakastunut Rethiin - joka on siis keiju. Kuitenkin Evien ja Rethin suhde loppui, kun Evie tajusi, miten vaarallisia ja hulluja keijut voivat olla. KPHV uskoo, että jos keijulle antaa nimellisen käskyn palvella KPHV:ta, ongelmia ei ole - Evie on kuitenkin elävä todistuskappale että asia ei juurikaan näin ole. 

Paranormaaleja alkaa yhtäkkiä kuolla ilman syytä. Evie kuulee unessaan lausuttavan ennustuksen - runon, joka povaa tuhoa ja kärsimystä.

Kaikki kuitenkin muuttuu, kun eräänä iltana laitokseen murtautuu Lend, joka osaa muuttaa muotoaan. Eviestä ja Lendistä tulevat hyvät ystävät, ja he alkavat viettää aikaa yhdessä Lendin sellissä - onhan Lend kuitenkin paranormaali olento joka murtautui laitokseen, jonka takia häntä pidettiin vankina.

Pian täysin Evien näköinen tyttö alkaa murhaamaan laitoksen paranormaaleja, ja vie näiltä sielut, jotka muistuttavat nestemäisiä liekkejä. Myös Evielle hyvin tärkeä henkilö kuolee... Näin alkaa Evien  ja Lendin yhteinen pako laitoksesta! 

--

[vielä lisäksi tähän, että tätä kirjaa on ilmestynyt kaksi osaa, ja ne löytyy luultavasti suomalaisesta kirjakaupasta.]

Tykkään ihan tosi paljon muokata kuvia PicMonkeylla, koska olen köyhä enkä omista Photoshoppia. :) Tuossa alla on yksi kuva, jonka muokkasin jonkun aikaa sitten. =)

 

vambyyri-normal.jpg

 

Aiheesta toiseen: tänään on yhden todella hyvän tyypin synttärit, joten tässä shoutout Wilman blogille, käykää kaikki lukemassa! =) Happy Birthday!~

//kaikki directionerit käy kuuntelemassa tän biisin, kuuntelen sitä koko ajan koska se on nii hyvä. :3

Tän päivän puuhat ois sitte vaa koton chillailu, musiikin kuuntelu ja creepypastojen +muiden creepyjen asioiden lukeminen. (mun perus perjantai jos oon kotona :D)

Noh, ei kai tässä mulla enää mitään asiaa ole, kirjotan sitte taas huomenna, joten heiheii!~